MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ

Jandarmadan Özel Güvenlik ile Genel Kolluk İşbirliği Projesi Eğitimi

30.05.2022 08:11

Muş İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Özel Güvenlik Birimi tarafından Özel Güvenlik ile Genel Kolluk İşbirliği Projesi kapsamında eğitim düzenlenmiştir. Muş Alparslan Üniversitesi Sebahattin ZAİM Konferans salonunda gerçekleşen organizasyonda Özel Güvenlik ve Koruma programı öğrencilerimiz, Öğr. Gör. Osman TEKELİOĞLU ve Öğr. Gör. Aykut DEMİR nezaretinde programa katılım sağlamışlardır.

Muş’ta kamu kurum ve kuruluşlarda görev yapan özel güvenlik görevlileri ile üniversitemiz Özel Güvenlik ve Koruma Bölümünde eğitim öğretim gören öğrenciler ve özel güvenlik eğitim kurumunda öğrenim gören kursiyerlere yönelik özel güvenlik temel hukuku, güvenlik tedbirleri, güvenlik sistem ve cihazları, halkla ilişkiler, iletişim, kitle psikolojisi, öfke kontrolü, stres yönetimi vb. konular işlenmiştir. Öğrencilerimiz ayrıca sektör temsilcileriyle tanışma fırsatı bulmuşlardır.