MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ

KAAN Uygulaması Geliştirme Eğitimleri Tamamlandı

29.03.2022 11:23

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen KAAN Uygulaması Geliştirme Eğitimleri kapsamında Özel Güvenlik ve Koruma Programımız da eğitimlere katılmıştır.  Muş İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimler, Emniyet Genel Müdürlüğü, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında görevli Polis Başmüfettişleri tarafından icra edilmiştir.

Öğrenci, özel güvenlik görevlileri ve Özel Güvenlik Şube Müdürlüğüne bağlı polis memurlarının bir araya geldiği programda ilimizin asayiş durumu hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Özel Güvenlik alanı paydaşlarını bir araya getiren bu eğitimlerde, sektörün sorunları da ele alınmış; öğrencilerimiz de özel güvenlik çalışanları, görevli Polis memurları ve Polis Başmüfettişleri ile tanışma fırsatı bulmuştur. Mesleki kariyerleri adına fikir alışverişinde bulunan öğrencilerimiz ayrıca Polis memuru olma konusunda da bilgilendirilmişlerdir. Eğitimler hatıra fotoğrafının çekimi ardından son bulmuştur.