MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ

Bölümümüzden Özel Güvenlik Meslek Yüksekokulu Çalıştayı'na Katılım

03.12.2021 08:44

T. C.  İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’nın Antalya ilinde 15-18/11/2021 tarihleri arasında düzenlediği “Özel Güvenlik Meslek Yüksekokulu Çalıştayı” na  Muş Alparslan Üniversitesi Varto Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Programı’nı temsilen Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Abdullah ÖZÇELİK katılım göstermiştir.

Gerçekleştirilen Çalıştay’da Üniversitelerin Özel Güvenlik ve Koruma Programları ile Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı arasında karşılıklı görüş alışverişi ve iş birliğinin artırılması konusunda çeşitli toplantılar gerçekleşmiştir.

Üniversitelerin, Özel Güvenlik ve Koruma Programları ile Özel Güvenlik ve Denetleme Başkanlığı arasındaki görüş alışverişi ve iş birliğinin İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri aracılığıyla da devam ettirilmesi konusunda ortak karar alınmıştır.